INTEROGĂRI PIVOT

Instrument este destinat utilizatorilor familiarizați cu utilizarea interogărilor pivot (”PivotTable”). Interogările pivot sunt asemănătoare cu cuburile de analiză a datelor, în care orice latură reprezintă un set de date sau valoarea unui indicator concret. Acest lucru permite generarea unei varietăți de rapoarte ad-hoc modificând structura coloanelor și rândurilor în conformitate cu necesitățile specifice ale utilizatorilor. Acest instrument permite amplasarea datelor pe rînduri și coloane folosind filtrări încrucișate.

Rezultatele obținute pot fi afișate în formă tabelară sau grafică și ulterior exportate în format Excel (pentru reprezentarea tabelară) sau Imagine (pentru reprezentarea grafică).

Interogările Pivot VDEB oferă posibilitatea de a specifica setul de date necesar în funcție de perioada calendaristică relevantă. Setul de date disponibil poate fi solicitat dezagregat pe luni și ani. Volumul acestor date este mare (în mediu 1,1 milioane înregistrări per an complet) și necesită timp de încărcare a setului de date pentru pivot.
Vă sugeram, daca nu există necesități de procesare a setului de date complet să fie selectat un diapazon de date cât mai mic.

Descărcarea setului de date depinde de viteza la Internet și performanța calculatorului și poate varia de la 10 secunde până la 20 minute încărcarea tuturor datelor în PIVOT.

Selectați perioada de start:

Perioada calendaristică a setului de date solicitat
ANUL
VITEZA DE START
Start rapid
Start lent
0
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY